Club Lounge Menu

Lunch and Dinner Selection

Risotto Carnaroli of the “Riso e Rane district”, creamified (Mantecato) “al dente” cooked
alla Milanese with pure Saffron

Risotto Carnaroli of the “Riso e Rane district”, creamified (Mantecato) “al dente” cooked
with Amarone della Valpolicella DOCG (Red Wine)

The taste of the sun (il sapore del sole)
Sun-flavored medallions stuffed with dried tomatoes and eggplant in pieces, seasoned with extra virgin olive oil sauce, aromas and beaten Taggiasca olives
Medaglioni al sapore del sole ripieni con Pomodori secchi e Melanzane in pezzi e conditi con salsa all’olio EVO e aromie battuto di olive Taggiasche
Black Pillows
Ravioli noire filled with scallops and chives with served with extra virgin olive oil sauce and herbs and Bottarga di Oristano

Carré Noire ripieni alle capesante ed erba cipollina conditi con salsa all’olio EVO e aromi e Bottarga di Oristano